ULTRA CLEAN BRANSCHLÖSNINGAR

Hem

Branschlösningar 

Få helhetslösning till er unika bransch

ULTRA CLEAN STÄDTJÄNSTER
ER TRIVSEL ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET 

ULTRA CLEAN BYGGSTÄD INDUSTRISTÄD VERKSTAD

Verkstad - Industri & Byggstädning

Vare sig ni behöver få städat och organiserat inför en inspektion, skapa en säker arbetsplats eller vill kombinera med en slutstädning har vi specialkunskaperna och resurserna som krävs för denna typ av städservice. Låt oss befria er från damm, löst skräp och spillmaterial så ni obehindrat kan röra er och jobba i en god arbetsmiljö. Våra städmetoder är effektiva och anpassningsbara så att era lokaler, utrymmen, gångar och ytor kring maskiner eller ställningar snabbt blir städade på ett korrekt sätt. Vi är vana vid att städa på arbetsplatser som kräver hög säkerhet med ett stort flöde av arbetare. Dessutom får ni som kund alltid får vår nöjd-kund-garanti. Kontakta oss idag för en anpassad lösning till er unika verksamhet!
ULTRA CLEAN BUTIKSSTÄD KÖPCENTRUM

Köpcentrum & Butik

Så roligt att ni har hittat oss! Ultra Clean har i många år servat och underhållit små som stora köpcentrum och dess butiker. Detta gör vi än idag med stor glädje och stolthet. Anlita oss och få en personlig samarbetspartner med engagemang och servicekänsla i hela organisationen. Känn er trygga med att vi har den rätta kompetensen samt resurser för att kunna skapa en inbjudande atmosfär och trivsam miljö för alla era besökare. Våra städ- och servicetjänster kommer att flyta på friktionsfritt, så att ni kan fokusera på att få ert shoppingcentrum eller butik att blomstra. Låt oss skräddarsy de bästa servicetjänsterna till er. Kontakta oss idag!
ULTRA CLEAN KONTORSSTÄD

Kontorsstäd

Lämna över kontorsstädningen till oss och upplev lyxen med tömda papperskorgar, rent kök, golv och fräscha toaletter.  Oavsett om ni har ett litet eller stort kontor anpassar vi oss och våra tjänster efter era behov och önskemål. Låt oss få skapa en välstädad och trivsam kontorsmiljö för era anställda och besökare. Vi har lång arbetshistoria inom kontorsstädning, så kontakta oss idag och släpp alla tankarna kring städ! 

Hyra personal?
Behöver ni hyra in tillfällig personal? Beställ våra servicetjänster när personalen behöver förstärkning. Hos oss kan ni smidigt hyra erfaren personal inom kontorsservice. Läs mer här eller kontakta oss direkt för mer information.

ULTRA CLEAN TRAPPSTÄD TRAPPSTÄDNING

Trappstädning

Det första intrycket man får i en entré och trappuppgång är otroligt viktigt. Vi ser till så att känslan blir trygg, ren och fräsch. En bra och välfungerande trappstädning bidrar till ökad trivsel hos de boende. Ultra Clean är otroligt rutinerade inom trappstädning och har städat trappor i föreningar, bostadsföreningar och hyresfastigheter från dag ett. Trappstädning är därför vår stora styrka. Upplev städning som fungerar och smidigt flyter på - år efter år. Kontakta oss idag, så ser vi omgående över ert städbehov och tar fram städtjänster som passar just er.
ULTRA CLEAN BÅTSTÄDNING FÄRJA

Färja & Båtar

Färjor eller båtar i alla storlekar behöver duktiga fartygsstädare som snabbt och effektivt kan städa mellan avgångarna. Oavsett storleken på ert fartyg har vi resurser och den rätta utrustningen som behövs för att kunna uppfylla era specifika behov och önskemål. Hos oss får ni ett erfaret och dedikerat arbetslag som med glädje städar och återställer den inre miljön av er färja eller båt. Utöver välfungerande service- och städtjänster, får ni en serviceminded och engagerad städpartner. Kontakta oss nu!
ULTRA CLEAN HOTELLSTÄD BOENDE SERVICEHUS

Servicehus - Boende & Hotell

Vare sig ni driver ett litet boende eller stort hotell behöver era gäster och anställda få nära tillgång till professionell städservice. Ni kan få regelbunden eller säsongsbaserad städhjälp. Vid högsäsong eller influensasäsong är det smidigt och kostnadseffektivt att genom oss få extra städpersonal för att kunna hålla samma höga standard året runt. När det handlar om hotellstäd och liknande vet vi vikten av den höga servicenivå som krävs. Rummen behöver städas effektivt och noggrant på utsatt tid samtidigt som städpersonalen ska vara tillmötesgående och professionell. Finns det tillhörande restaurang, spa, tränings- och konferenslokaler ser vi såklart till att även de hålls rena och hygieniska. Se bara till att kontakta oss, så tar vi fram de tjänster som passar just er verksamhet. 

Extra personal?
Behöver ni hyra in en trevlig och serviceinriktad konferensvärd, konferensvärdinna eller händig vaktmästare? Läs mer om våra servicetjänster här eller kontakta oss direkt, så hittar vi den perfekta medarbetaren åt er.
ULTRA CLEAN STÄDNING INOM KOMMUNALA VERKSAMHETER

Kommunala verksamheter

Det som är gemensamt med alla kommunala verksamheter som skolor, vårdcentraler, sjukhus och kontor är den stora strömmen av människor som vistas i lokalerna. Miljön i dessa verksamheter är helt avgörande för barnens, patienternas och de anställdas välmående. Därför är det viktigt med regelbunden städning så att lokalerna hålls skräpfria, golven rena och luften dammfri. De allmänna toaletterna behöver städas noggrant och ofta, så de hålls fräscha, luktfria och hygieniska. Vi är rutinerade inom sjukhusstädning, skolstädning och liknande och kan garantera att ni får fungerande städservice av mycket hög kvalitet. Ultra Clean har lång erfarenhet inom städning av kommunala verksamheter och ser fram emot att få se över era städbehov. Kontakta oss nu!
ULTRA CLEAN SPA, IDROTTSANLÄGGNING, GYM, SIMHALL

Idrottsanläggningar - gym & simhall

När det gäller städning av idrottsanläggningar, gym, simhall eller spa ligger fokuset på att hålla en hög hygien. Ett rent helhetsintryck är A och O för denna typ av anläggningar - för ökad trivsel och säkerhet. Värme, fukt och smuts är den perfekta grogrunden för bakterier och mögel. Det är därför klokt att investera i städ och lokalvård för att bevara anläggningen i ett gott skick. Vi har de städmaskiner och utrustningar som behövs för uppfylla alla era städbehov. Låt oss hålla er anläggning i toppskick, så att ni kan fokusera på att driva er kärnverksamhet.