ULTRA CLEAN KUNDSUPPORT

Hem

Kundsupport

Support & Garanti

Ultra Clean icons ER TRIVSEL ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET

Service i alla lägen

Alla våra kunder, stora som små, nya som gamla får kontinuerligt lika personlig, engagerad och lösningsorienterad kundsupport hos oss. Kom ihåg! Inga frågor är för små och vi blir glada för både ris och ros.

Er åsikt är viktig

Ris eller ros? Berätta gärna vad du tycker om Ultra Clean och våra tjänster. Är du inte nöjd ber vi er att kontakta oss direkt, så vi får en chans att snabbt rätta till eventuella fel. Kom ihåg att ni som kund alltid omfattas av vår nöjd-kund-garanti. Vi finns alltid här för er.

Vi hjälper er att växa!

Vi hoppas att ni stortrivs som kund hos oss. Allt kring städ och service sköter vi, så att ni kan fokusera på det ni är bäst på. Vi ger kontinuerligt stöd, växer med er verksamhet och anpassar våra tjänster efter era behov. För er trivsel erbjuder vi er specialanpassade lösningar på upplägg, servicetjänster samt hur ni kan sänka era förbrukningskostnader.

Kundportal

Som kund kan ni logga in i vår kundportal för att se ert avtal, arbetsbeskrivning, genomförda kvalitetskontroller med mera. Väl inloggad hittar ni även uppgifter till er personliga kontaktperson och arbetsledare. Behöver ni hjälp eller undrar över något är det bara till att slå oss en signal eller maila oss. Vi finns alltid här för er!