ULTRA CLEAN STÄDTJÄNST SERVICE

Hem

Nöjd-kund garanti

Nöjd-kund garanti till alla våra kunder

Ultra Clean icons ER TRIVSEL ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET

Nöjd-kund-garanti

Vad uppfattas som rent är högst personligt. Därför arbetar vi enligt INSTA 800 och gör dokumenterade kvalitetskontroller för att bedöma vår städkvalitet på ett mätbart sätt. Dessa dokument skickas automatiskt till er efter utförd kontroll. Skulle ni trots allt inte bli nöjd har ni alltid en kvalitetsgaranti på utfört jobb. Detta innebär att vi snabbt åtgärdar era anmärkningar samma dag eller inom åtta arbetstimmar.

Luta er tillbaka

Ni kan känna er trygga när ni anlitar oss. Den service-, städtjänst eller branschlösning ni får är baserad på vår långa erfarenhet inom städbranschen sedan 1992. Ni kan därför lita på att vi har den rätta kompetensen, är flexibla och engagerade i alla steg. Ni får alltid en utförlig och skräddarsydd arbetsbeskrivning så att ni vet vad som ingår i vår tjänst. Arbetsbeskrivningen är ett flexibelt underlag som närhelst kan justeras efter era behov. 

Dedikerad arbetsledare

Ni som kund erbjuds alltid en nära och personlig kontakt. Som kund hos oss får ni en dedikerad arbetsledare som med glädje och öppet sinne finns tillgänglig vid behov. Ni kan enkelt ringa eller maila er arbetsledare. Inga frågor är för små.

Trivsel

Ni får handplockad städpersonal som passar just er eller ert företag. Det är faktiskt en ovanlig förmåga vi besitter - att kunna hitta medarbetare som vi vet kommer att trivas hos er och medarbetare som ni kommer att känna er trygg med. Målet är att ni ska få samma städpersonal som kommer att stanna hos er länge.

Ultra Cleans unika städmetoder

Den städtjänst ni får av oss utförs med Ultra Cleans städmetoder som vår städmopp vi själva tagit fram. Att skölja och pressa mopp i skurhink lägger inte vår städpersonal tid på. Era ytor städas istället med fräscha, perfekt fuktade moppar som är färdiga för användning. Mopparna tvättas och förbereds i vårt eget mopptvätteri, så att era lokaler städas effektivt med garanterat rena moppar.

För er hälsa och vår miljö har vi valt att investera i miljövänligt Toucan vatten. Detta ofarliga desinfektionsmedel eliminerar alla typer av mikroorganismer med 99.9% effektivitet. Vattnet tillverkas i ett säkert system som aktiverar vanligt vatten och bordssalt genom elektrolys. Toucan vattnet rengör mer effektivt, ger glansigare ytor och är ett så mycket bättre miljöval jämfört med traditionella desinfektions- och rengöringsmedel.