ULTRA CLEAN OM OSS

Hem

Om oss

Om Ultra Clean

Ultra Clean icons GLÄDJE - MOD - ENGAGEMANG - LYHÖRDHET - SERVICEKÄNSLA 
Ultra Clean kontorsstädning om oss

God service sedan 1992

Vi älskar att städa och att lämna rena ytor efter oss! Ultra Clean grundades 1992 och vårt arbetslag på över 200 medarbetare städar idag med stor glädje i hela Skåne. Vår framgång är att vi alltid levererar snabb service kombinerat med effektiv och hög kvalitet. Vi är otroligt stolta över att vi än idag har många nöjda kunder som varit med från starten - ett fint kvitto på vår lyhördhet och servicekänsla. Konsten att se och bemöta våra kunders behov är vår stora styrka.

Trivsel
Ultra Clean tar steget längre och fokuserar även på mjuka värden som engagemang, kommunikation, förtroende och relationer. För en god kundupplevelse lägger vi stor vikt i alla delar för att ni som kund ska få en friktionsfri service som flyter på oavsett behov. För oss är helheten viktig där våra kunders trivsel är vår högsta prioritet. 

5100+

nöjda kunder

30+

års erfarenhet

200+

medarbetare

24/7

support

Auktoriserad serviceentreprenör

Ultra Clean är en auktoriserad servicepartner till Almega (en del av svenskt näringsliv) och är fackligt ansluten till SEKO, Kommunal, Fastighet och Unionen. Vi värnar om våra anställda och värderar deras kunskaper som den viktigaste resursen i vårt företag.

Arbetsmiljö

Trivsel i alla led är en väldig viktig grundsten hos oss. För att kunna erbjuda trivsel till våra kunder måste Ultra Clean i första hand ge anställda goda förutsättningar att trivas. Arbetsbesparande scheman, smarta rutiner, säker och drogfri arbetsplats, förebyggande arbete mot olyckor och skador, nolltolerans av trakasserier m.m. kan tyckas vara självklarheter, men det är alla dessa saker som tillsammans skapar trygghet, så att det dagliga arbetet flyter på och känns roligt. Kontakta oss gärna för mer information om vår personalpolicy och arbetsmiljöpolicy samt hur vi aktivt jobbar för en god arbetsmiljö.
Ultra Clean Miljöarbete om oss

Miljöarbete

Vårt arbete i miljöfrågor är under ständig utveckling där fokuset ligger i att optimera våra processer med minsta möjliga miljöpåverkan. Exempelvis har vi med stor framgång implementerat användningen av miljövänligt Toucan vatten. Det är ett helt ofarligt rengörande desinfektionsmedel som dödar alla former av mikroorganismer med 99.9% effektivitet. Medlet framställs i ett säkert system där vanligt vatten och bordssalt aktiveras genom elektrolys. Tack vare investeringen i Toucan vattnet har vår användning av kemikalier minskat markant. 

Miljöanalys, miljömålsättningar och miljöhandlingsprogram är sådant vi oavbrutet upprätthåller för att kunna driva våra miljömål på ett kontrollerat sätt. Tveka inte med att kontakta oss för fullständig information kring hur vi arbetar med dessa viktiga frågor.