ULTRA CLEAN - KUNDSERVICE

Hem

Servicetjänster

Servicetjänster som får dagarna att flyta på

ULTRA CLEAN STÄDTJÄNSTER
ER TRIVSEL ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET

ULTRA CLEAN FASTIGHETSSKÖTARE

Trädgårdsservice

Låt oss underhålla och vårda er fastighets inre och yttre miljö för allas trevnad. Av oss får ni skräddarsydda lösningar inom fastighetsservice och fastighetsskötsel. Vi hjälper er att skapa en trygg miljö och ett trevligt helhetsintryck. Det kan bli ett stort lyft både för fastigheten och för hela bostadsområdet. Exempel på vad Ultra Clean kan hjälpa er med: 

  • Skötsel och renhållning av grönytor
  • Vår- och höststädning
  • Beskärning av häckar, träd och buskar
  • Plantering av växter
  • Trädgårdsskötsel / Trädgårdsservice
  • Skötsel av anläggning
  • Snöröjning (även jourtider)
  • Certifierad besiktning av lekplatser
ULTRA CLEAN ANLITA VÄRD, VÄRDINNA

Värd & Värdinna

Få förstärkning inför arbetstoppar, ledigheter eller vid vikariebehov. Hyr erfaren och professionell personal inom kontorsservice som matchar ert personalbehov på deltid eller heltid. 
Oavsett om ni behöver någon som kokar kaffet på morgonen eller sköter er postgång, så handplockar vi den perfekta värden/värdinnan till er. Hos oss kan ni på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt anpassa er personalstyrka.
Få hjälp i er vardag så ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta oss redan idag! 
ULTRA CLEAN VAKTMÄSTARE SERVICE

Vaktmästare & Fastighetsskötare   

Skaffa er en händig och serviceminded vaktmästare. Våra vaktmästare underhåller er lokal, anläggning, inredning och gård med vanan att utföra varierande arbetsuppgifter både självständigt och i team. Vi matchar alltid rätt personal till era specifika behov. 

Hyr en engagerad och ansvarsfull fastighetsskötare hos oss. Våra fastighetsskötare vårdar er fastighets inre och yttre delar för att upprätthålla en god arbets- eller boendemiljö samt öka säkerheten och trivseln. Målet är att skapa en smidig vardag för alla som vistas i fastighetens inre och yttre miljöer. Investera i att underhålla fastighetens standard för en välmående och fungerande fastighet.

Kontakta oss idag, så ser vi till att hitta en vaktmästare och/eller fastighetsskötare som ni kommer att trivas med länge.