ULTRA CLEAN

Din trivsel är vår högsta prioritet. ........

Fokusera på det du är bäst på så sköter vi resten. Bli en av våra 5000 nöjda kunder. 

Ultra Clean icons DITT BEHOV - VÅRT NÖJE 
VILKA ÄR DINA STÄDBEHOV?

Vilka är dina städbehov?

Ökat behov av god inomhusmiljö och hygien? Låt oss komma och titta på dina lokaler och utrymmen, så att vi kan ta fram lösningar och städtjänster som passar dig. Vårt säte är i Malmö och vårt arbetslag på över 200 medarbetare städar med stor glädje i hela Skåne. Det enda du behöver göra är att kontakta oss, så ordnar vi resten.

VI VILL ATT DU SKA TRIVAS

______FÅ STÄDTJÄNSTER SOM FUNGERAR I ALLA LED

Få städtjänster som fungerar i alla led

Vi på Ultra Clean vill berätta om vår ISO certifiering 

Vad innebär då vårt arbete med arbetsmiljö i praktiken? Viktigt för oss är att skapa en arbetsplats med trivsel i arbetet, strävan efter kvalité, utvecklingsmöjligheter och glädje i arbetet. Vi arbetar med att förebygga arbetsskador och sjukfrånvaro, att vår arbetsplats ska vara drog- och rökfri, att vi ska vara en inkluderande arbetsplats fri från trakasserier, att ta vara på våra anställdas kompetens och strävar efter att utveckla varje individs potential. Vi utför årligen medarbetareundersökningar som en del av vårt systematiska arbetsmiljöarbete. 

Fråga gärna oss på Ultra Clean om vår ISO certifiering och vårt kvalitets- och miljöarbete nästa gång vi ses. Vi har mycket mer att berätta om varför det gör oss till ett modernt, effektivt företag som värnar om vår miljö, vår personal och dig som kund.
FÅ HELHETSLÖSNING TILL DIN UNIKA BRANSCH.

Få helhetslösning till din unika bransch.

Vare sig det gäller köpcentrum, fartyg eller byggindustri så skräddarsyr vi en lösning som passar just er. En trivsam och säker miljö är en viktig trygghetsfaktor för både kunder och anställda. Anlita oss och få en engagerad samarbetspartner med hög servicekänsla. Få en fungerande helhetslösning som underlättar ert arbete, så ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta oss idag!

2

Förstärk er personalstyrka

Få avlastning med våra smarta servicetjänster inför arbetstoppar och ledigheter. Få hjälp med allt från fastighetsskötsel till kontorsservice hos oss. Anpassa din personalstyrka på ett kostnadseffektivt sätt med kompetent och tillmötesgående medarbetare. Låt oss ta hand om den tidskrävande processen med att hitta rätt personal. Läs mer om våra servicetjänster eller kontakta oss direkt!  
dadadsada

28+

Års erfarenhet

200+

Medarbetare

5,000+

Nöjda kunder

10

Diplom

4.2 / 5

Kundrecensioner

24/7

Support
VI SAMARBETAR MED

ALMEGA
Fastighest
Servicetogen
Kommunal
Svenskt
25
25
I say no drugs
Vonfertag
ALMEGA