ULTRA CLEAN STÄDFÖRETAG

Er trivsel är vår högsta prioritet

Fokusera på det ni är bäst på så sköter vi resten.
Bli en av våra nöjda kunder. 

Ultra Clean icons ERT BEHOV - VÅRT NÖJE
ULTRA CLEAN FÖRETAGSSTÄDNING

Vilka är era städbehov?

Ökat behov av god inomhusmiljö och hygien? Låt oss komma och titta på era lokaler och utrymmen, så att vi kan ta fram lösningar och städtjänster som passar er. Vårt säte är i Malmö och vårt arbetslag på över 200 medarbetare städar med stor glädje i hela Skåne. Det enda ni behöver göra är att kontakta oss, så ordnar vi resten.

Ultra Clean icons VI VILL ATT NI SKA TRIVAS
ULTRA CLEAN STÄDSERVICE

Få städtjänster som fungerar i alla led

En ren och inbjudande miljö är grunden för trivsel, god hälsa och minskad smittspridning. För er trivsel handplockar vi städpersonal som passar just ert företag. För er trygghet får ni nära kontakt med en personlig arbetsledare som finns tillgänglig för er. Dessutom får alla våra kunder vår nöjd-kund-garanti. Läs mer om våra städtjänster här.
FÅ HELHETSLÖSNING TILL DIN UNIKA BRANSCH.

Få helhetslösning till er unika bransch

Vare sig det gäller köpcentrum, fartyg eller byggindustri så skräddarsyr vi en lösning som passar just er. En trivsam och säker miljö är en viktig trygghetsfaktor för både kunder och anställda. Anlita oss och få en engagerad samarbetspartner med hög servicekänsla. Få en fungerande helhetslösning som sparar er massor av tid och energi, så att ni kan fokusera på att driva en framgångsrik verksamhet. Läs mer om våra branschlösningar eller kontakta oss idag!
ULTRA CLEAN BRANSCHLÖSNINGAR HELHETSLÖSNINGAR

Förstärk er personalstyrka

Få avlastning med våra smarta servicetjänster inför arbetstoppar och ledigheter. Hyr personal inom allt från fastighetsskötsel till kontorsservice hos oss. Anpassa er personalstyrka på ett kostnadseffektivt sätt med kompetent och tillmötesgående medarbetare. Låt oss ta hand om den tidskrävande processen med att hitta rätt personal. Läs mer om våra servicetjänster eller kontakta oss direkt!

Ultra Clean icons ER TRIVSEL ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET
"Det var första gången jag köpte av Ultra Clean. Blev rekommenderade att ta dom. 
Dom levde klart upp till mina förväntningar som jag hade. Köpte en flyttstädning som jag blev väldigt nöjd över samt lite överraskad.

Så det blir nog fler gånger med dom.
Tummen Upp 👍👍👍"

Daniel W.

"Vi beställde fönsterputs, snabb bokning , trevligt bemötande men framförallt var killen som utförde jobbet otroligt professionell och noga."

Amela E.

30+

Års erfarenhet

200+

Medarbetare

5000+

Nöjda kunder

4.3 / 5

Kundrecensioner

24/7

Support
Ultra Clean icons VI SAMARBETAR MED
ALMEGA
FASTIGHEST
SERVICETOGEN
KOMMUNAL
SVENSKT
25
25
25
I SAY NO DRUGS
VONFERTAG