SERVICE

Hem

Servicetjänster

Servicetjänster

ULTRA CLEAN TJÄNSTER
DIN TRIVSEL ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET

Våra servicetjänster

Värd, Värdinna

Fastighetsservice

Låt oss underhålla och vårda din fastighets inre och yttre miljö för allas trevnad. Av oss får du skräddarsydda lösningar inom fastighetsservice och fastighetsskötsel. Vi hjälper dig att skapa en trygg miljö och ett trevligt helhetsintryck. Det kan bli ett stort lyft inte bara för fastigheten i sig utan för ett helt bostadsområde. Exempel på vad Ultra Clean kan hjälpa er med: 

  • Skötsel och renhållning av grönytor
  • Vår- och höststädning
  • Beskärning av häckar, träd och buskar
  • Plantering av växter
  • Trädgårdsskötsel / Trädgårdsservice
  • Anläggning
  • Snöröjning (även jourtider)
Värd, Värdinna

Värd, Värdinna

Få förstärkning inför arbetstoppar, ledigheter eller vid vikariebehov. Hyr erfaren och professionell personal inom kontorsservice som matchar ert personalbehov på deltid eller heltid. 
Oavsett om du behöver någon som kokar kaffet på morgonen eller sköter er postgång, så handplockar vi den perfekta värden/värdinnan till dig. Hos oss kan du på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt anpassa din personalstyrka.
Få hjälp i din vardag så du kan fokusera på din kärnverksamhet. Kontakta oss redan idag! 
HOSTESS SERVICES

Vaktmästare,   Fastighetsskötare 

Skaffa dig en händig och serviceminded vaktmästare. Våra vaktmästare underhåller din lokal, anläggning, inredning och gård med vanan att utföra varierande arbetsuppgifter både självständigt och i team. Vi matchar alltid rätt personal till dina specifika behov. 

Hitta en engagerad och ansvarsfull fastighetsskötare hos oss. Våra fastighetsskötare vårdar din fastighets inre och yttre delar för att upprätthålla en god arbets- eller boendemiljö samt öka säkerheten och trivseln. Målet är att skapa en smidig vardag för alla som vistas i fastighetens inre och yttre miljöer. Investera i att underhålla fastighetens standard för att slippa sänka hyresavgifter och kostsamma akutlösningar. 

Kontakta oss idag, så ser vi till att hitta en vaktmästare och/eller fastighetsskötare som du kommer att trivas med länge.