ULTRA CLEAN OM OSS

Hem

Om oss

Socialt Ansvar

ULTRA CLEAN MILJÖARBETE OM OSS

SOCIALT ANSVAR

TEXTMATERIAL BEHÖVS nder ständig utveckling där fokuset ligger i att optimera våra processer med minsta möjliga miljöpåverkan. Exempelvis har vi med stor framgång implementerat användningen av miljövänligt Toucan vatten. Det är ett helt ofarligt rengörande desinfektionsmedel som dödar alla former av mikroorganismer med 99.9% effektivitet. Medlet framställs i ett säkert system där vanligt vatten och bordssalt aktiveras genom elektrolys. Tack vare investeringen i Toucan vattnet har vår användning av kemikalier minskat markant. 

Miljöanalys, miljömålsättningar och miljöhandlingsprogram är sådant vi oavbrutet upprätthåller för att kunna driva våra miljömål på ett kontrollerat sätt. Tveka inte med att kontakta oss för fullständig information kring hur vi arbetar med dessa viktiga frågor.
ULTRA CLEAN SOCIALT ANSVAR
ULTRA CLEAN SOCIALT ANSVAR

Socialt ansvar

Ända sedan dag ett har samhällsansvar och sociala investeringar varit en central del i vår företagsfilosofi. Vi vill skapa jobb åt så många människor som möjligt och det inkluderar även människor som har sämre förutsättningar att komma in i arbetslivet. På Ultra Clean tror vi på styrkan i mångfalden och på människor som har drivkraften att lära sig och utvecklas. Vi anstränger oss därför extra för att dessa människor ska få en chans att komma in i arbetslivet genom oss. Vi samarbetar aktivt med Arbetsförmedlingen, Jobteam Konsult, Humanus, Work for you och Boost. Syftet är att vi genom en process av god handledning, utbildning och uppföljning, i slutändan kan erbjuda en trygg anställning. För att kunna genomföra detta på ett bra sätt och samtidigt hålla hög kvalitet på vår service har vi som mest 10 praktikanter hos oss åt gången. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi arbetar med socialt ansvarstagande.
ULTRA CLEAN WORK FOR YOU
ULTRA CLEAN JOBTEAM KONSULT
ULTRA CLEAN HUMANUS
ULTRACLEAN BOOST