ULTRA CLEAN

Din trivsel är vår högsta prioritet. 456

Fokusera på det du är bäst på så sköter vi resten. Bli en av våra 5000 nöjda kunder. 

Ultra Clean icons DITT BEHOV - VÅRT NÖJE 
VILKA ÄR DINA STÄDBEHOV?

Vilka är dina städbehov?

Ökat behov av god inomhusmiljö och hygien? Låt oss komma och titta på dina lokaler och utrymmen, så att vi kan ta fram lösningar och städtjänster som passar dig. Vårt säte är i Malmö och vårt arbetslag på över 200 medarbetare städar med stor glädje i hela Skåne. Det enda du behöver göra är att kontakta oss, så ordnar vi resten.

VI VILL ATT DU SKA TRIVAS

______FÅ STÄDTJÄNSTER SOM FUNGERAR I ALLA LED

Få städtjänster som fungerar i alla led

En ren och inbjudande miljö är grunden för trivsel, god hälsa och minskad smittspridning. För din trivsel handplockar vi städpersonal som passar just dig eller ditt företag. För din trygghet får du nära kontakt med en personlig arbetsledare som finns tillgänglig för dig. Dessutom får alla våra kunder vår nöjd-kund garanti. Läs mer om alla våra städtjänster här.
FÅ HELHETSLÖSNING TILL DIN UNIKA BRANSCH.

Få helhetslösning till din unika bransch.

Vare sig det gäller köpcentrum, fartyg eller byggindustri så skräddarsyr vi en lösning som passar just er. En trivsam och säker miljö är en viktig trygghetsfaktor för både kunder och anställda. Anlita oss och få en engagerad samarbetspartner med hög servicekänsla. Få en fungerande helhetslösning som underlättar ert arbete, så ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta oss idag!

2

Förstärk er personalstyrka

Få avlastning med våra smarta servicetjänster inför arbetstoppar och ledigheter. Få hjälp med allt från fastighetsskötsel till kontorsservice hos oss. Anpassa din personalstyrka på ett kostnadseffektivt sätt med kompetent och tillmötesgående medarbetare. Låt oss ta hand om den tidskrävande processen med att hitta rätt personal. Läs mer om våra servicetjänster eller kontakta oss direkt!

28+

Års erfarenhet

200+

Medarbetare

5,000+

Nöjda kunder

10

Diplom

4.2 / 5

Kundrecensioner

24/7

Support
VI SAMARBETAR MED

ALMEGA
Fastighest
Servicetogen
Kommunal
Svenskt
25
25
I say no drugs
Vonfertag
ALMEGA